Aftermovie

Een aftermovie is een van de meest voorkomende term dat een samenvatting van een congres, event of een symposium in beeld brengt. Wij maken het mogelijk om de aftermovie direct op locatie monteren en op groot scherm vertonen.

CORPORATEVIDEONL

Video Testimonial

Een video waarbij niet u maar uw klanten over uw business vertellen. Er is geen betere ambassadeurschap dan dit. Blij verrast verspreiden vele geïnterviewde klanten de video's ook op hun sociaal media kanalen. Zo bereikt u ook hun netwerk.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken is de manier om uw bedrijf in beeld te brengen. Zorg dat u voorafgaand duidelijk een doelstelling inneemt voor de bedrijfsfilm.

Congresvideo

Een korte samenvatting van het congres of evenement met interviews van de bezoekers. Deze twee minuut durende congresvideo vat de gehele dag samen.

Instructiefilm

Bij uitstek geeft een video duidelijker weer hoe iets werkt dan elk ander medium. Organisaties zetten instructiefilms in voor uitleg van hun diensten of producten.

Productvideo

Een productvideo focus zich alleen op de uitleg en promotie van een specifiek product of dienst.

Promotiefilm

Een promotiefilm is een manier die vooral geschikt is om middels een korte samengevatte video een goed gevoel bij de kijker achter te laten.

Recruitmentfilm

Een recruitmentfilm laat vooral de werkomgeving zien en gaat dieper in op de vacature. Personeel werven op de moderne manier.

Softwaretutorial

Een softwaretutorial laat stap voor stap de gebruiker kennis maken met de software. Wij produceren deze tutorial in aparte video's zodat per onderdeel de instructies kunnen worden bekeken.

Webinar

Het gehele congres wordt filmen zodat dit teruggekeken kan worden als volledige webinar. In de montage knippen we de irrelevante onderdelen eruit.