Onze visie op corporate video's

Online corporate video's wordt een van de trends die booming zal zijn in de komende jaren. Maar hoe kunt u nou video op de juiste wijze inzetten in uw online marketing strategie? Hoe doen andere succesvolle bedrijven dit? Bij uw online marketing strategie hoort tegenwoordig ook de online video marketing.

Waar soms honderden woorden voor nodig zijn, kan een online corporate video in 2 minuten duidelijkheid geven.

CORPORATEVIDEONL

MVO

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) nemen wij verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People).

Blij verrast heeft het duurzame ondernemen onze organisatie financieel veel bespaard.

MVO in de praktijk


Als bedrijf kiezen wij o.a. voor het gebruik van FSC gecertificeerd papier voor onze drukwerken en printerpapier. Daarnaast recyclen en scheiden wij het oude papier.

We rijden in milieuvriendelijke elektrische Car2Go auto's die we afrekenen per rit. Kosten als parkeergeld en onderhoud blijven hierdoor bespaard.

Vandebron helpt ons gebruik te maken van groene stroom. Wij stimuleren hiermee het gebruik van alternatieve energiebronnen.

Wij verzamelen kantoorafval zoals papier, karton en klein chemisch afval apart in.